Iti inchin tie, creatorule, inima mea, si tot ceea ce sufletul meu a trait sau va trai vreodata in calatoria sa.

miercuri, 26 septembrie 2012

Maestrul Kirael despre Copiii Luminii





Maestrul Kirael despre Copiii Luminii


Prin channel, transmis de mediumul sau, Kahu Fred Sterling, (mesaj preluat si tradus de pe site-ul www.kirael.com)


KIRAEL: Astazi,voi vorbi despre copiii magici ai Marii Schimbari, dintre care, unii sunt cunoscuti sub numele de indigo, curcubeu si cristal. Acesti copii au fost etichetati astfel de lucratorii luminii. Mie imi place sa ma gandesc la ei ca la Copiii Schimbarii, sau Copiii Luminii. Desi cativa dintre ei s-au nascut putin inainte de 1982, mai multi intre 1982 si 1984, avand acum varste cuprinseintre 20 si 30 de ani, apropiindu-se de absolvirea facultatii sau fiind deja absolventi ai acesteia, cea mai mare parte a lor nu prea stiu, inca, ce ar vreasa faca cu viata lor. Filozofia lor de viata este sa se bucure cat mai mult de ea, pana cand vor fi gata sa se imbarce pentru Schimbare.
Copiii Schimbarii, nascuti catre sfarsitul anilor 90 si dupa aceea, au o filozofie de viata si o calatorie,destul de diferita (fata de inaintasii lor). Ei stiu cum sa parcurga aceasta Calatorie a Schimbarii si sunt gata sa faca acest lucru acum. Vor sa se faca auziti si vor vorbi tuturor celor care vor dori sa-i asculte.
Atunci cand vom intra in acest timp „Iluminat” al Schimbarii, acesti copii vor fi mai mult decat pregatiti.
Referindu-se la acesti copii, oamenii ii numesc indigo, curcubeu si cristal. Voi vorbi pe scurt si la modul general,despre aceste categorii diferite. Acesti copii, afiseaza un nou si iesit din comun set de atribute psihologice, ce reveleaza un model de comportament, in general, necunoscut pana acum. Toate aceste trei categorii de copii, sunt senzitivi si cu insusiri de medium, insa intre ei, exista totusi, diferentieri distincte.
Copiii Indigo sunt spirite razboinice, sau razboinicii luminii. Scopul lor colectiv este de a schimba sistemele vechi, ce nu ne mai servesc. Ei se afla aici pentru a curata bariere si blocaje vechi. Un influx important al acestor copii, a avut loc cam intre inceputul si mijlocul anilor  80.
In schimb, catre sfarsitulanilor 90 si inceputul anilor 2000, a avut loc un un influx al Copiilor de Cristal. Acestia, sunt mult mai intelepti decat le arata varsta, sunt iertatori, grijulii fata de ceilalti,fericiti, impaciuitori si empatici (intelegetori). Copiii de Cristal sunt pregatiti sa participe la Schimbarea calatoriei noastre, chiar acum.
Copiii Curcubeu se nasc acum si vin pentru a servi Umanitatea, prin aducerea pe Pamant, a energiei vindecatoare, emanata de chakra expansionata a inimii lor.
Sunt fiinte umane cu inimile deschise, afectuoase, ce iubesc neconditionat si sunt pentru prima data inacest plan al constiintei.
Incadrarile temporale ale momentelor in care acesti copii au inceput sa vina in planul Pamantului, sunt doar estimari generale, ale momentului nasterii majoritatii lor.
Dar, cu siguranta, veti putea intalni, nu numai din categoria Indigo, dar si Cristali, care sunt deja adolescenti sau chiar se apropie de treizeci de ani. Datele, va ofera doar intervalele de timp in care energia lor a inceput sa se multiplice.
In ceea ce priveste capacitatea creierului lor, aceasta variaza. Daca fiii si ficele voastre au intre 25-27 ani, ei tocmai au atins intre 20 si 25 la suta din capacitatea creierului. V-au depasit de mult, pe voi, in ceea ce priveste aceasta capacitate, iar acum, se „trezesc” la ceea ce au de facut aici.
Orice copil nascut in jurul anului 2000, a pasit in aceasta calatorie pamanteana, complet dotat, ca sa spunem asa. Cele trei chackre noi, sunt deja active in ei si au (activate) filamente de ADN suplimentare. La nastere, capacitatea creierului lor este in jur de 20 – 25 la suta, deoarece caracteristicile energiei lor sunt intretesute in cadrul omni-creierului (mintea Superioara). Acesta este unul din motivele datorita caruia ei se simt plictisiti de oamenii ce opereaza la doar 10 la suta din capacitatea creierului.
Va puteti imagina, cat de frustrant poate fi pentru ei, sa aiba profesori, cu varste cuprinse intre 35 –40 ani (sau mai mult), ce opereaza, poate, la 12 – 14 la suta din capacitatea creierului. Acesti copii si tineri lucreaza si opereaza, la nivele superioare celor folosite de profesorii lor. De fapt, se poate spune ca, ei opereaza peste nivelul acestora, de jur imprejurul lor, inclusiv in directia opusa, precum si, pana la nivelul respectiv.
Profesorii isi pot dezvolta propriile lor omni-creiere, insa, in acest caz, ar trebui sa aiba capacitatea de a depasi ceea ce au invatat, de-a lungul pregatirii lor profesionale si sa priveasca intr-un mod deschis la acesti mici copii, care nu raspund la comenzile lor, ajutandu-i sa raspunda, in alt mod. Daca ei se vor adapta acestor schimbari si vor avea deschiderea sa paseasca (intuitiv) in acest nou mod de relationare, acesti copii le vor raspunde.
Sa presupunem ca avem un profesor ce opereaza la 15 la suta din capacitatea creierului, ce indruma un copil de  patru ani, care opereaza la 25- 35 la suta din capacitatea creierului. Profesorul trebuie sa fie suficient de deschis, pentru a-i putea spune acestui copil: „Voi incerca sa lucrez cu tine. Imi voi exersa creierul putin mai mult,pentru ca as vrea sa te fac sa-mi simti dragostea”. Atunci cand profesorul indruma de la nivelul inimii si se conecteaza cu copilul in acest fel, acestava spune: „O, pot sa fac asta!”.
Acesti copii sunt pe deplin constienti de integralitatea lor (de faptul ca sunt completi) si este vorba doar de disponibilitatea profesorului de a deveni, de asemenea, constient de acest lucru. Copiii ce se vor naste de acum incolo, vor avea o capacitate a creierului de 20 la suta, iar pana la varsta de doi ani, aceasta va ajunge la 36 sau 37 la suta.
Acesti copii reprezinta viitoarea rasa umana. Ei vor pasi in aceasta calatorie si vor schimba fata lucrurilor. De exemplu, poate aveti un copil care a absolvit scoala si arata interes pentru a invata cum sa manuiasca lucrurile la Bursa de Valori. Te intrebi, uimit, „oare ce face acest copil, cu toate acele lucruri de la Bursa de Valori?” Dar, daca planul drumului sau prin viata contine tocmai aflarea unui mod in care Bursa de Valori sa functioneze pentru toti oamenii si se manifesta prin acest interes neobisnuit?!… Bursa de Valori nu va mai mai fi „pe aici”, dupa Schimbare, dar acum este si va relationa bine cu acesti tineri, adulti, implicati in acest tip de calatorie.
Indiferent cu ce munca voralege acesti copii sa se indeletniceasca, vor fi fericiti sa o faca. In calatoria lor este vorba despre a face ceea ce le place si nu ceea ce adultii asteapta ca ei sa faca. Acesti copii sunt multumiti cu ceea ce au si cu ceea ce fac in fiecare clipa.
Priviti-i pe acesti Copii ai Schimbarii si invatati de la ei. Ei stiu ca trebuie sa faca ceva, pentru a-si sustine viata fizica, dar vor face acest lucru in ritmul si felul lor.
Daca ii vei inghionti si-i vei presa, nu vei ajunge cu ei nicaieri. Nu se vor misca, pana cand nu simt ca sunt pregatiti sa o faca. Nu va spun asta pentru a renunta la orice efort in ceea ce-i priveste. Mai degraba, ascultati-i. Chiar acum, ei nu sunt siguri daca doresc sa faca ceva, pentru ca pot simti Schimbarea, dar nu inteleg inca, ceea ce simt, deoarece nu v-au ascultat pe voi. Totusi, curand vor exploda pe scena vietii si vor sari drept in mijlocul calatoriei si iluminarii lor.
Cand vor face asta, totul in jurul lor se va ilumina.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu