Iti inchin tie, creatorule, inima mea, si tot ceea ce sufletul meu a trait sau va trai vreodata in calatoria sa.

luni, 4 martie 2013

Aura, o carte deschisă a sufletului




Aura, o carte deschisă a sufletului

Aura corpului uman a fost descrisă din timpuri străvechi în toate culturile de pe pământ.
În India, se vorbeşte de mii de ani despre Chakre, centrele energetice ale corpului. Vindecătorii din China antică se foloseau de Chi, energia care înconjoară corpul, pentru a aduce alinare celor bolnavi. Pitagora, celebrul filosof din Grecia antică, vorbea şi el despre corpul luminos care poate să vindece corpul fizic.
Studiile din ultimii ani au demonstrat că toate fiinţele vii sunt formate şi emană în jurul lor o anumită energie pe care, însă, nu o putem percepe cu ochiul liber.


Semnificaţiile aurei

Forma, culorile şi strălucirea aurei sunt influenţate puternic de starea de sănătate şi de starea sufletească, inclusiv de odihna, de alimentaţia şi de obiceiurile unei persoane. Cine poate citi aura unui om, poate afla o mulţime de informaţii despre personalitatea lui, despre trecut şi despre gândurile şi sentimentele pe care le ascunde. Mărimea şi intensitatea luminoasă a aurei este în permanentă schimbare, în funcţie de starea noastră spirituală. O aură bine conturată, strălucitoare, dominată de culori pastelate şi deschise, arată un suflet deschis şi sincer, un caracter integru şi un organism sănătos. Dacă aura se restrânge şi capătă culori închise şi şterse sau pete murdare, ea trădează un organism bolnav şi un suflet chinuit care trece prin necazuri.


Sufletul senin întăreşte aura corpului

Înainte de toate, suferinţele sufleteşti şi sentimentele negative sunt cele care slăbesc strălucirea aurei. Chiar dacă treci prin perioade dificile, păstrează-ţi încrederea în tine. Meditaţia profundă, lăsând la o parte toate gândurile negative şi sâcâitoare, te va ajuta să îţi echilibrezi câmpul energetic. O aură strălucitoare şi puternică te va proteja de problemele de sănătate şi îţi va da acel echilibru sufletesc de care ai nevoie în momentele de cumpănă.

Dezvoltându-ne viziunea aurică, vom deveni conştienţi de importanţa culorilor în viaţa noastră şi de cum le putem folosi cu inteligenţă pentru a ne transforma în bine atât conjuncturile vieţii noastre cât şi pe noi înşine. Sunt informaţii care pot fi pentru noi un instrument redutabil. De la hainele pe care le purtăm, cum ne decorăm camera, sau cum ne tratăm diverse afecţiuni, putem face în aşa fel încât întreaga viaţă să devină precum un curcubeu strălucitor, o punte către desăvârşire.
 



Puteti face un test de aura cu aparatul Kirlian
Brasov - Contact: Flavius tel: 0722 898585, 
mail: flaviusmiret@yahoo.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu