Iti inchin tie, creatorule, inima mea, si tot ceea ce sufletul meu a trait sau va trai vreodata in calatoria sa.

joi, 18 octombrie 2012

"Evolutia Indigo" - Documentar integral


"Evolutia Indigo" este un documentar care încearcă să răspundă la întrebarea - Sunt acesti copii "Indigo" numai noțiunile fanteziste ale câtorva indivizi care îmbrățișează convingeri metafizice, sau există dovezi reale că într-adevăr ei există?
Cel mai important este de ce sunt ei aici și cum ii putem ajuta să isi atinga scopul lor de a crea o lume bazata pe legile compasiunii si pacii? Interviuri cu unii dintre cei mai profunzi copii de pe planetă, combinate cu discuții cu autorități din domeniul medicinei, psihologiei, educație, filosofiei, religiei vor furniza informații pentru cel care va viziona documentarul astfel incat să tragă propriile concluzii la aceste întrebări.

"Evolutia Indigo" este un documentar despre schimbarea oamenilor, care evoluează dincolo de cele cinci percep
ții senzoriale într-o ființă multidimensionala de lumina! 

Termenul "Indigo" se referă la culoarea aurei indigo văzută în jurul anumitor persoane care prezintă anumite capacități si abilitati. De obicei acestia sunt etichetati ca suferind de deficite (ADD, ADHD, Dislexia), acesti copii au în mod clar ceva mai mult, ceva ce cei mai mulți dintre noi nu reușesc să recunoască. Datorita nonconformismului lor fata de autoritati și condiționarile sociale primesc uneori eticheta de a fi copii cu probleme.

Evolutia indigo, un documentar de lung metraj de James Twyman, a fost lansat 28 ianuarie 2006, în mai mult de 350 de biserici
și centre de wellness și spirituale din întreaga lume. Audienta a depășit cu mult așteptările, demonstrând cât de mult a crescut interesul in intelegerea "fenomenului Indigo".
Evolutia Indigo luminează viețile copiilor care sunt menționati ca "Indigo". Filmul îi descrie la fel de creativ, excentric și independent. Nerăbdătoare cu status quo-ul, acești copii posedă un grad înalt de integritate și de intuiție. Mulți sunt atât de inteligenti și talentati, de multe ori în zonele de artă și tehnologie, iar unii pentru a aduce daruri de vindecare.

Potrivit documentarului Evolutia Indigo, acesti copii sunt de multe ori foarte în
țelepti pentru vârsta lor, cu toate acestea, ei sunt foarte sensibili punct de vedere fizic, emoțional și spiritual, și nu întotdeauna confortabili in corpurile lor. Ei experimenteaza cu ușurință o suprasarcină senzorială la lumini, mirosuri, sunete, simtul tactil și toxine, precum și au nevoie de ajutor în a se impământa. Copiii Indigo au probleme de atentie și de adaptare sociala, iar la școală pot corecta frecvent profesorii. În timp ce comportamentul lor variază în funcție de caracteristicile acestora, filozofia lor de viață este consecventă, ei au un nivel ridicat de conștiință socială și de dorința de a face lumea un loc mai bun. Ei sunt aici pentru a aduce Epoca de Aur!

Bătrânii Hopi dezvăluie profe
ții vechi:
După premiera documentarului  "Evolutia Indigo", batranii Hopi l-au contactat pe producatorul James Twyman, și i-au spus că ei au fost dispuși să dezvăluie secretele lor antice și bine păzite cu privire la noii copii ai planetei, prezentati în acest film. Nouă secțiune care conține interviuri cu bătrânii tribului Hopi despre antica lor profețește și modul în care acestea se referă la copiii indigo a fost adaugat in documentar. Mesajul lor a fost uluitor, iar acum a devenit tema centrală pentru întregul film. Bătrânii Hopi ne spun că nu este prea târziu pentru a alina valul curățare al pământului, dar numai în cazul în care vom face asta împreună, iar copiii au un rol crucial.

Despre Producatori:
James Twyman (Producator / Regizor) este un cântăreț / compozitoar și autor al "Emisari ai Iubirii - Copii paranormali vorbesc" și "Mesaje de la Thomas: creșterea copiilor psihici." James a scris și a fost producător executiv pentru filmul care a avut premiera INDIGO în ianuarie 2005.

Stephen Simon (producator executiv) a produs filme precum "Undeva in timp" si "Ceea ce aduc visele" si este autor al "For
ța este cu tine: Mesaje mistice care inspira viețile noastre"

Kent Romney - (co-producator / co-director) Acesta este primul documentar lui Kent ca si regizor
și producător. În ultimii ani a călătorit în ținuturi îndepărtate și culturi ale lumii noastre, el a lucrat la echipele de producție care au creat proiecte de film si televiziune difuzate pe Discovery Channel, National Geographic, Primetime ABC și alte rețele de difuzare. Ca regizor, el creează proiecte video și de film să reflecte interesele sale în aventura de călătorie, subiecte sociale, aspecte culturale și creștere spirituală.

Doreen Virtue - (producător asociat) de
ține AM și doctorat în psihologie de consiliere, este autorul a peste 20 de cărți despre îngeri, chakre, Copiii de Cristal, Copii Indigo, de sănătate și de alimentație, precum și a altor probleme legate de minte-corp-spirit. Ea este recunoscută ca expert în zona Copiilor Indigo și cărțile ei referitoare la aceste subiecte includ "Îngrijire și hrănire a copiilor Indigo" si "Copiii de Cristal".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu